Σχετικά με μας
Γνωρίστε τον chef Δημήτρη Λιάπη.
Ο chef Δημήτρης Λιάπης γεννήθηκε στην Τρίπολη Αρκαδίας και μεγάλωσε στην Αθήνα.
Ξεχωριστή θέση στην αρχή και στην μετέπειτα πορεία του έχουν, η μητέρα του όπου ήταν αυτή που του έδειξε στα πρώτα βήματα του την κλασική μαγειρική.
Μετέπειτα ο κος Μάκης Βελισσαρόπουλος ως Γενικός Διευθυντής του Εκπαιδευτικού Ομίλου LEMONDE.
Και οι πολύπηροι chef Γιώργος Φίνος, Βασίλης Καρούμπας και ο Fabrizio Buliani οι οποίοι τον μύησαν στον κόσμο της παγκόσμιας γαστρονομίας.
O Δημητρης Λιαπης ειναι αποφοιτος της σχολης LEMONDE ως Τεχνικός Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής Τέχνης
Συνεχισε τις σπουδες στην TUV AUSTRIA HELLAS και ειναι Πιστοποιημένος επιθεωριτής HACCP.
Ξεκίνησε την καριέρα του και εργάστηκε στις μεγαλύτερες αλυσίδες ξενοδοχείων και στους μεγαλύτερους ομίλους παγκοσμίως, οπως το Regency Casino Mont Parnes, το Luxury Hotel Grande Bretagne και το Divani Caravel Hotel.
Απέκτησε την εμπειρία της μαζικής εστίασης στα catering Οlympic Catering και Pentelicon Catering.
Eργάσθηκε σε πολλά γνωστά εστιατόρια της Αθήνας οπως το Sputino με τον παγκοσμιου φημης Chef Fabricio Buliani.
Διετελεσε καθηγητης Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής στις σχολες τουριστικων επαγγελμάτων ΙΕΚ ΞΥΝΗ και ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.
Έχει πλούσια εμπειρία στο χώρο της τηλεόρασης όπου και είχε μαγειρική εκπομπή με την Σταματινα Τσιμτσιλη στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER.
Έχει διετελέσει Τεχνικός Σύμβουλος και Chef στην εταιρεία κατεψυγμένων γλυκών Rossi Conficionery.
Αυτή την περίοδο ο Δημήτρης Λιάπης είναι Executive Chef στην εταιρεια ΡΟΔΟΥΛΑ ή οποία παράγει προιόντα με τρία εργοστάσια (κατεψυγμένων γλυκών, κατεψυγμένων παραδοσιακών πιτών – σφολιατοειδών και κατεψυγμένων αρτοσκευασμάτων), όπου και έχει αναλάβει την παρουσίαση, εκπαίδευση και την τεχνική υποστήριξη, όλου του πελατολογίου της, σε όλη την Ελλάδα, Ευρώπη, Αμερική και Αραβικές χώρες.
Ο Chef Δημήτρης Λιάπης έχει μεγάλη εμπειρία εκπαίδευσης και τεχνικής υποστήριξης στους παρακάτω κλάδους: